Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Bataatti, kuorittu 0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.9g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g1.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g8kcal0.2g0.8g0.2g0.2g
Valittu annoskoko7g4kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g59kcal1.4g5.6g1.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54926