Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kalaliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.7g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 1.1g0.8kcal0.2g0g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%1.1g1kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g5kcal0.4g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko7g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g37kcal2.9g2.9g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123181