Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g2.1g3.6kcal0.2g0.1g0.3g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g3.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)1.4g2.3kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g14kcal0.6g0.8g1g0g
Valittu annoskoko7g7kcal0.3g0.4g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.2g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g101kcal4.3g5.7g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100206