Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi0.8g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Voi 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 1.2g4.2kcal0g0g0.4g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 1.5g0.5kcal0.1g0g0g0g
Kukkakaali 2.1g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g15kcal0.6g0g1.2g0g
Valittu annoskoko7g8kcal0.3g0g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.2g0g0.3g0g
Arvot/100g100g107kcal4.3g0g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149