Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g2.9g16kcal0g0g1.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2g6.4kcal0g0.1g0.7g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten1.8g5.8kcal0.4g0.8g0.4g0.2g
Canderel makeutusjauhe0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g60kcal0.8g2.6g5.8g0.4g
Valittu annoskoko7g30kcal0.4g1.3g2.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g15kcal0.2g0.7g1.5g0.1g
Arvot/100g100g420kcal5.6g18.3g40.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655