Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g0.3g1.8kcal0g0g0.2g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g1g4.9kcal0.1g0.6g0.3g0g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g2.3g1.5kcal0.3g0.1g0g0g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Liivate 0.1g0.2kcal0.1g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g1.3g7.2kcal0.1g0.7g0.5g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g1.6g3.1kcal0.1g0.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g39kcal1.4g3.8g2.4g0g
Valittu annoskoko7g20kcal0.7g1.9g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g10kcal0.4g1g0.6g0g
Arvot/100g100g276kcal9.9g26.8g16.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234892