Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 0.4g2.5kcal0g0g0.3g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g0.5g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g0.9g2.5kcal0.3g0g0.1g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g1.5g4kcal0.3g0g0.3g0g
Pakastepinaatti rainbow1.8g0.4kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g0.3g0.8kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g28kcal2g0.2g2g0g
Valittu annoskoko7g14kcal1g0.1g1g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.5g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g196kcal13.9g1.4g13.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295697