Lanttu-Juustopaistos

Kuumenna uuni 175-asteiseksi.

Kuori lantut, suikaloi.

Lado suikaleet, 2/3 osa juustoraasteesta, sinihomejuusto ja mausteet kerroksittain uunivuokaan.

Kaada kermaa vuokaan siten, että suikaleet peittyvät.

Peitä vuoka kannella tai foliolla, uuniin 1/2 tunniksi.

Vuoka pois uunista, lisää loput juustoraasteesta.

Gratinoi 20-30 min uunissa ilman kantta.

Anna vetäytyä parikymmentä minuuttia ennen tarjoulua, kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 4.1g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Juustoraaste emmental punaleima0.9g3.4kcal0.3g0g0.3g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 0.3g0.8kcal0.1g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.8g5.8kcal0g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g22kcal0.8g0.6g1.8g0.2g
Valittu annoskoko7g11kcal0.4g0.3g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.2g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g158kcal5.6g4.2g12.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297718