Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g1.6g6.3kcal0.4g0g0.5g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g0.4g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Ricotta, Castelli2g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Voi 0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g37kcal2g0.4g2.8g0g
Valittu annoskoko7g19kcal1g0.2g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.5g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g257kcal13.9g2.8g19.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433194