Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 1g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.9g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1.1g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g11kcal0.8g1g0.4g0.2g
Valittu annoskoko7g5kcal0.4g0.5g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g76kcal5.6g7g2.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158470