Porkkanasosekeitto

Laita pilkotut porkkanat, kesäkurpitsa ja valkosipuli kiehuvaan veteen.

Kuullota pilkottu sipuli öljytilkassa ja lisää joukkoon, samoin liotetut ja keitetyt kikherneet.

Kun kasvikset ovat kypsiä, lisää creme fraiche ja mausteita, esim suolaa ja yrttejä.

Soseuta sauvasekoittimella.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 602 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.2kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 0.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g5kcal0g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko7g3kcal0g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g1kcal0g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g35kcal0g2.8g1.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142906