Ruusukaalipata

Keitä pestyt ruusukaalit ja pakastekukkakaalit suolavedessä n. 10 min. Sillä aikaa ruskista pekonisuikaleet, sipuli ja jauheliha oliiviöljyssä, mausta tummilla mausteilla kuten pippuri, chili yms. Sekoita kypsät raaka-aineet uunivuoassa ja ynnää sinapista sekä kermasta kastike, mausta makusi mukaan esim.

mustapippurilla tai rosmariinilla.

Lisää kastike vuokaan viimeisenä ja sen jälkeen ripottele kuutioitu sulatejuustopala pinnalle ja lykkää 225 asteiseen uuniin n. 10-15 minuutiksi.

Sekoita kerran koko hössötys kunnolla ja lisää asteita 250 asti ja ruskista pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali (keitetty)1.8g0.3kcal0g0g0g0g
Kukkakaali 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 2.3g5.2kcal0.4g0g0.4g0g
Pekoni rasvainen 0.5g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Sinappi 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.6g1.9kcal0g0g0.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto eva (Arla), annos 10g0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g23kcal1g0g2g0g
Valittu annoskoko7g12kcal0.5g0g1g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.3g0g0.5g0g
Arvot/100g100g163kcal7g0g14.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151178