Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g2.6g10kcal0.2g1.3g0.4g0g
Raparperi 1.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g1.4g2.6kcal0g0.1g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g34kcal0.6g4.2g1.4g0g
Valittu annoskoko7g17kcal0.3g2.1g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.2g1.1g0.4g0g
Arvot/100g100g237kcal4.2g29.6g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461355