Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl2.9g10kcal0.1g0.1g1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1.7g6.7kcal0g1.7g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g1g2.4kcal0.1g0g0.2g0g
Välipalakeksi, digestive 0.9g3.8kcal0.1g0.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g48kcal0.8g4.8g3g0g
Valittu annoskoko7g24kcal0.4g2.4g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g12kcal0.2g1.2g0.8g0g
Arvot/100g100g338kcal5.6g33.8g21.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313912