Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty4.4g6.2kcal0.2g1.2g0g0.2g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g0.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paprikasalaatti, Pirkka0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Tonnikala öljyssä 0.5g1kcal0.1g0g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g0.7g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g17kcal0.6g2.6g0g0.4g
Valittu annoskoko7g9kcal0.3g1.3g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.2g0.7g0g0.1g
Arvot/100g100g123kcal4.3g18.6g0g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465340