Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g2.9g10kcal0.3g2.1g0g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g1.5g2.1kcal0.3g0.1g0g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g0.7g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g30kcal1.4g4.6g0.4g0g
Valittu annoskoko7g15kcal0.7g2.3g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.4g1.2g0.1g0g
Arvot/100g100g214kcal9.9g32.4g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377733