Karpalorahkakakku

500 g rahkaa
250 g Floravanilla
100 g karpaloita
50 g Hera80 jauhetta
5 liivatetta

Liota liivate kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita Vanilla kuohkeaksi lisää muut aineet vatkaten.

Purista liivatteet ja liota mehussa tai vedessä sileäksi, lisää rahkaseoksen joukkoon tasaisesti vatkaten.

Kaada vuokaan ja laita jääkaappiin n. 5h vähintään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 905 grammaa

Rituliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona3.9g2.7kcal0.5g0.2g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)2g3.7kcal0.1g0.3g0.2g0g
Karpalo, pakaste0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Hera80, mansikka (Fast), annos 30g0.4g1.7kcal0.3g0g0g0g
Liivate 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g17kcal1.8g1g0.4g0g
Valittu annoskoko7g8kcal0.9g0.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.5g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g118kcal12.7g7g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358567