Riisi-tonnikalavuoka

Keitä riisi kypsäksi.

Mausta lihaliemikuutiolla ja paprikapulverilla (1 tl). Kaada kypsynyt riisi uunivuokaan ja sekoita sekaan 2-3 purkkia tonnikalaa.

Mielellään eri makuja.

Paista 225 asteessa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 2.7g10kcal0.2g2.1g0g0g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)1.4g1.9kcal0.1g0g0.1g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]1.4g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Tonnikala, currykastikkeessa, Rainbow1.4g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g29kcal1.2g4.2g0.6g0g
Valittu annoskoko7g15kcal0.6g2.1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.3g1.1g0.2g0g
Arvot/100g100g209kcal8.6g30g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383689