Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2.9g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2.2g5.1kcal0.4g0g0.4g0g
Vesi0.5g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0g0.1kcal0g0g0g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g0.7g2.3kcal0g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g17kcal0.8g0.2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko7g9kcal0.4g0.1g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.2g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g123kcal5.7g1.4g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221513