Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 1g0.3kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2g3.3kcal0.4g0g0.2g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Kanaliemi laimennettu 1.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g11kcal1g0g0.6g0g
Valittu annoskoko7g6kcal0.5g0g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.3g0g0.2g0g
Arvot/100g100g78kcal7g0g4.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209837