Kermainen makkarakeitto

1. Kuori perunat, kuutioi ja laita porisemaan 8 desiin vettä.

Muista pitää kansi päällä ettei vesi haihdu!
2. Mausta
3. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, lisää keittojuurekset (5-10 min )
4. Kuutioi sillävälin makkarat ja heitä joukkoon
5. Lopuksi lisää ruokakermaa, hieman jauhelihamaustetta, ketsuppia ja sinappia /antaa väriä ja hyvää makua
6. Smetanaa voi lisätä suoraan kattilaan tai pieni nökäre keittolautaselle keiton päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 727 grammaa

Nikkel77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2g1.5kcal0g0.3g0g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste1g0.3kcal0g0g0g0g
Hk, sininen lenkki 580g1.4g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen0g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Smetana, Valio, hyla0.2g1kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)0.5g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g14kcal0.2g0.8g1g0g
Valittu annoskoko7g7kcal0.1g0.4g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g99kcal1.4g5.6g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261050