Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 2.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi2.9g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g1.2g1.5kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g6kcal0g0.4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko7g3kcal0g0.2g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g1kcal0g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g39kcal0g2.8g1.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152153