Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl1.4g6.3kcal0.1g0.9g0.3g0g
Voi 0.6g4.1kcal0g0g0.5g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g2.1g7.2kcal0g0.1g0.8g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g1.4g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Sokeri 0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kinuskikastike 0.7g3kcal0g0.4g0.2g0g
Daim 56g0.2g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Liivatelehti, gelatiini0.1g0.2kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g57kcal0.6g4.8g4.4g0g
Valittu annoskoko7g28kcal0.3g2.4g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g14kcal0.2g1.2g1.1g0g
Arvot/100g100g394kcal4.2g33.3g30.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270939