Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2.1g1.3kcal0g0.3g0g0g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g0.6g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2.9g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.9g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima0.2g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g12kcal0.8g1g0.6g0g
Valittu annoskoko7g6kcal0.4g0.5g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g86kcal5.6g7g4.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294915