Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g4g14kcal0.5g2.6g0.1g0.2g
Voi 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Sipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Basilika, tuore0g0kcal0g0g0g0g
castello blue, sinihomejuusto0.9g3.8kcal0.1g0g0.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Saksanpähkinä 0.9g6kcal0.1g0g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g52kcal1.4g5.4g2.6g0.6g
Valittu annoskoko7g26kcal0.7g2.7g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna4g13kcal0.4g1.4g0.7g0.2g
Arvot/100g100g363kcal9.7g37.5g18.1g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=333278