Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g4g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1.8g6kcal0g0.1g0.6g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g1.4g5.4kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g24kcal1g0.4g2g0g
Valittu annoskoko7g12kcal0.5g0.2g1g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.3g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g168kcal6.9g2.8g13.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355931