Koskenlaskijan soppa

Keitä valmiita peruna ja keittojuureksia kalaliemikuutioilla noin puolisen tuntia.

Lisää sei ja keitä toiset puolisen tuntia.

Lisää pilkottu Koskenlaskija, älä anna kiehua.

Älyttömän hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rainbow seiti(100g)1.2g0.9kcal0.2g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.7g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Peruna ja keittojuurekset, pakaste (Rainbow), annos 750g2.2g3.5kcal0g0.3g0g0g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g13kcal0.6g0.6g0.4g0g
Valittu annoskoko7g7kcal0.3g0.3g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g94kcal4.2g4.2g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=426455