Kanakeitto kermainen

Kuori ja pilko polkkanat perunat ja sipuli.

Kuullota ensiksi sipulia ruokalusikallisessa rasvaa.

Lisää halutessasi joukkoon curryä tai paprikaa tai muuta haluamaasi maustetta.

Lisää sitten loput aineet ja vesi.

keitä ainekset.

Lisää kasvisliemikuutio tai kasvisfonki ja keitä ainekset melkein kypsäksi.

Lisää joukkoon pilkotut rintafileet.

Viimeisetelee keitto Creme bonjourilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2426 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafilee uunissa Kypsennetty, annos 100g1g1.5kcal0.3g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi2.6g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rasvaseos 80%, juokseva, keskiarvo 0g0.1kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.7g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Vihreä papu 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g8kcal0.6g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko7g4kcal0.3g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g55kcal4.2g2.8g1.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319939