Tonnikala-tomaattimuffinssit

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita sekaan tonnikala nesteineen.

Pilko tomaatti pieniksi kuutioiksi ja laita sekaan.

Mausta sitruunapippurilla, tillillä, yrttisuolalla.

Lisää maito ja kananmunat.

Annostele muffinssivuokiin ja paista 225'c n. 15min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g0.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Kaurahiutale 0.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g0.9g0.5kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Tonnikala vedessä, rainbow1.7g1.7kcal0.3g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g24kcal1.6g2.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko7g12kcal0.8g1.2g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.4g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g170kcal11.3g16.9g2.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307499