Vehnälesesämpylät

Sekoita kuivat aineet, lisää kädenlämpöinen maito ja sulatettu margariini ja alusta taikinaa kunnes se irtoaa käsistä helposti.

Kohota liinan alla 2-3-kertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 3.9g14kcal0.4g2.7g0g0.1g
Vehnälese 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g32kcal1g5.6g0.2g0.4g
Valittu annoskoko7g16kcal0.5g2.8g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.3g1.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g227kcal7.1g40g1.4g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98099