Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 3.9g2.5kcal0.1g0.2g0.1g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g0.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Rypsiöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g30kcal0.8g2.4g1.8g0.2g
Valittu annoskoko7g15kcal0.4g1.2g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.2g0.6g0.5g0.1g
Arvot/100g100g209kcal5.6g16.9g12.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197