Raparperi-mansikkakeitto

Keitä raparperi, vesi, kanelitanko ja sokeria 5 min. ota pois liedeltä.

Lisää perunajauho kylmään veteen ja liruta se keittoon.

Kiehauta.

soseuta mansikat ja lisää ne.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 911 grammaa

Winqan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 2.7g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokosokeri0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mansikka 3.9g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g9kcal0g1.8g0g0.2g
Valittu annoskoko7g5kcal0g0.9g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0g0.5g0g0.1g
Arvot/100g100g66kcal0g12.9g0g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194727