Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g1.2g6.6kcal0.1g0.6g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 2.5g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Euroshopper margariini 60 %0.9g5.1kcal0g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Kaakaojauhe, X-tra0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Euroshopper margariini 60 %0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, X-tra0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g49kcal1g5.2g2.6g0g
Valittu annoskoko7g24kcal0.5g2.6g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g12kcal0.3g1.3g0.7g0g
Arvot/100g100g349kcal7.1g37.1g18.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840