Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2.1g4.6kcal0.4g0g0.4g0g
Paprika, punainen0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto1.3g3.6kcal0.2g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Voitaikina Myllyn Paras 500g2.6g10kcal0.2g0.8g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g37kcal1.6g1.6g2.8g0g
Valittu annoskoko7g19kcal0.8g0.8g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.4g0.4g0.7g0g
Arvot/100g100g261kcal11.3g11.3g19.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158295