Mustikkajäädyke

Vaahdota kerma
Soseuta mustikat
Vatkaa muna ja sokeri
Sekoita kaikki keskenään, lisää vanilijasokeria maun mukaan
Jäädytä pakastimessa seuraavaan päivään (pieninä annoksina muutaman tunnin)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Petunea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vispikerma Flora 20%2.7g5.8kcal0.1g0.1g0.5g0g
Mustikka metsä- 2.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Sokeri 0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g24kcal0.6g2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko7g12kcal0.3g1g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.2g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g167kcal4.2g13.9g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=366832