Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2.9g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Palsternakka 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha 10%0.8g1.3kcal0.2g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0g0.1kcal0g0g0g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g5kcal0.4g0.2g0.2g0g
Valittu annoskoko7g3kcal0.2g0.1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g35kcal2.8g1.4g1.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125712