Ruispuuro

Vatkaa ruisjauhot kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen.

Hauduta puuro kypsäksi välillä sekoittaen.

Kypsymisaika 45-60 minuuttia.

Tarjoa puuro maidon tai voisilmän kanssa tai marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Jattilainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka1.6g5kcal0.2g1g0g0.2g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g10kcal0.4g2g0g0.4g
Valittu annoskoko7g5kcal0.2g1g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Arvot/100g100g70kcal2.8g14.1g0g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159742