Punajuuri-perunasosekeitto

Kuori punajuuret, pilko kuutioiksi.

Keitä vedessä kunnes hieman pehmenneet.

Lisää kuoritut ja kuutioidut perunat.

Keitä yht. noin puoli tuntia.

Lisää kasvisliemikuutio ja ruokakerma.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Lauran84

N63 sanoi...

Tähän kannattaa lisätä vielä sipulia, valkosipulia ja porkkanaa makua antamaan. Kerman sijaan voi käyttää Koskenlaskijaa, joka antaa lisämakua.

sunnuntai 06.05.2012 klo 17:27

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2.5g1.9kcal0g0.4g0g0g
Punajuuri 1.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Laktoositon ruokakerma 15% (Arla), annos 200g0.7g1.1kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g7kcal0g1g0.2g0g
Valittu annoskoko7g4kcal0g0.5g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g52kcal0g7g1.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219013