Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2.3g7.5kcal0.6g0g0.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Kookosöljy 100g0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g3.1g1.6kcal0g0.2g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g21kcal1.2g0.4g1.4g0g
Valittu annoskoko7g10kcal0.6g0.2g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.3g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g144kcal8.3g2.8g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=287536