Maella borssikeitto

Pese ja kuori juurekset.

Leikkaa ohuiksi suikaleiksi käsin tai monitoimikoneessa.

Suikaloi myös valkokaali.

Sulata voi suurehkossa kattilassa tai padassa ja kuullota suikaloituja kasviksia hetki.

Älä ruskista.

Kaada liemi kasvisten päälle ja anna keiton hautua kannen alla vajaat 30 minuuttia.

Mausta keitto makusi mukaan rosmariinilla, timjamilla ja rakuunalla, lisää ruskistetut nakit ja hauduta vielä hetki.

Tarjoa vaahdotetun smetanan ja ruisleivän kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Maella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kaali, valkokaali2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1g0.3kcal0g0g0g0g
Voi 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Viinietikka 0.1g0kcal0g0g0g0g
Täyslihanakki savuhovi (Savuhovi), annos 100g1.9g6.2kcal0.2g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g18kcal0.4g0.4g1g0g
Valittu annoskoko7g9kcal0.2g0.2g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g122kcal2.8g2.8g6.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=328310