Suurustettu jauhelihakastike

400 g naudan jauhelihaa 10%
400 g tomaattimurskaa
5 valkosipulin kynttä
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'or)
pizzamaustetta
pippurisekoitusta
paprikajauhetta

Ruskista sipulit ja lihat.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä puoli tuntia ainakin.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.1g5.2kcal0.6g0g0.3g0g
Tomaattimurska 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g18kcal1.2g0.6g1g0.2g
Valittu annoskoko7g9kcal0.6g0.3g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g124kcal8.5g4.2g7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=385853