Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g0.3g1.2kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g1.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 3.3g4.8kcal0.7g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g17kcal1.4g1g0.4g0g
Valittu annoskoko7g8kcal0.7g0.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.4g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g117kcal9.7g6.9g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90152