Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 0.7g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 1.4g0.4kcal0g0g0g0g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g0.9g1kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g0.7g1.1kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.1g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g10kcal0.4g0.2g0.8g0g
Valittu annoskoko7g5kcal0.2g0.1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g72kcal2.8g1.4g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212401