Työmiehen kaalikeitto

Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 0.8g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi4.9g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka0.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g5kcal0.2g0g0.2g0g
Valittu annoskoko7g3kcal0.1g0g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Arvot/100g100g35kcal1.4g0g1.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=439532