Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1.1g6.6kcal0.2g0.1g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl2.7g9kcal0.1g0.1g1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g45kcal1.4g0.4g4.2g0g
Valittu annoskoko7g22kcal0.7g0.2g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g11kcal0.4g0.1g1.1g0g
Arvot/100g100g314kcal9.9g2.8g29.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903