Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4.1g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 0.5g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Basilika, tuore0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g4kcal0.2g0.2g0.2g0g
Valittu annoskoko7g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g30kcal1.4g1.4g1.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317954