Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 2.6g0.9kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.7g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl2.6g8.9kcal0.1g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g30kcal0.2g2.8g1.8g0g
Valittu annoskoko7g15kcal0.1g1.4g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.1g0.7g0.5g0g
Arvot/100g100g208kcal1.4g19.4g12.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891