Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi6.2g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Sokeri 0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g6kcal0g1.6g0g0g
Valittu annoskoko7g3kcal0g0.8g0g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0g0.4g0g0g
Arvot/100g100g44kcal0g11.1g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464