Suklaamousse karpisti

Vatkaa 2 kpl valkuaisia vaahdoksi.

Sulata voi ja suklaa kattilassa.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää suklaasulan joukkoon 2 kpl keltuaisia ja jäähdytä.

Vatkaa kerman sekaan tuorejuusto, jäähtynyt suklaaseos sekä valkuaisvaahto.

Makeutusta maun mukaan, Steviaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Kapeneva75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl2.5g8.5kcal0.1g0.1g0.9g0g
Premium 86% suklaa (Marabou), annos 10g1.3g7.6kcal0.1g0.2g0.7g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.5g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour maustamaton1.3g3.8kcal0g0.1g0.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g53kcal0.8g0.8g5.2g0.4g
Valittu annoskoko7g27kcal0.4g0.4g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g13kcal0.2g0.2g1.3g0.1g
Arvot/100g100g363kcal5.5g5.5g35.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336943