Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 3g5.7kcal0.8g0g0.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1.3g1.1kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.3g1.2kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Tilli, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g21kcal2g0.4g1g0g
Valittu annoskoko7g10kcal1g0.2g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.5g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g144kcal13.9g2.8g6.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341992